Image

Ruimte en licht

Blokhut "De Meerberg" is een recent gebouwde ruime blokhut voorzien van moderne eigentijdse voorzieningen zonder afbreuk te doen aan het echte blokhut gevoel. Dit clubhuis heeft het nostalgische blokhut gevoel door het veelvuldig gebruik van hout, natuurlijk kleuren en duidelijk zichtbare dakconstructie. Er zijn veel grote ramen dat zorgt voor veel licht binnen en direct contact met buiten, maar door de aanwezig afsluitbare luiken zijn de meeste lokalen juist ook te verduisteren voor een goede nachtrust.

 Grote open haard

Het centraal gelegen midden lokaal (90m2) heeft rondom een vide en is voorzien van grote open haard, zie foto 4. Links (foto 1 en 2) en rechts (foto 2 en 8) van de ruimte bevinden zich nog 2 ruime spel lokalen. De drie ruimtes zijn gescheiden door schuifwanden zodat indien gewenst ook een groot lokaal (220m2) gecreeerd kan worden.

Image

Aan het linker lokaal (65m2) grenst een staf lokaal (12m2) en aan het rechter lokaal (65m2) grenst de keuken. Alle deze ruimtes (behalve het staf lokaal) zijn direct van uit buiten toegankelijk en grenzen binnen direct aan de centrale hal (zie foto 6 en 9).

 

Koken voor groepen

De keuken is ingericht voor het koken voor grote groepen (zie foto 7). Naast het 6 pits gasfornuis, de 2 spoel bakken is er een flinke koelkast. Ook is er door de lange aanrecht bladen veel ruimte om maaltijden te bereiden. Keukengerei zoals pannen en bestek zijn NIET aanwezig voor de verhuur. Na bereiden kunnen de maaltijden eenvoudig "uitgeserveerd" worden door het doorgeefluik naar het rechter lokaal.

Image
Image

Invalide toilet

Het toilet gedeelte bevat voor de dames 3 wc's, 2 douches en een grote wasbak. Voor de heren zijn er 2 douches, 2 wc', 2 urinoirs en ook een grote wasbak. Daarnaast is er een invalide toilet met was voorziening.

Verder is de gehele blokhut voorzien van vloerverwarming en is overal, ook op het grootste gedeelte van het buiten terrein, draadloos internet (inbegrepen in de huur prijs).