Eens per jaar kan kleding besteld worden van de 'Scouting Aalst-Waalre kledinglijn'. Deze unieke kledinglijn wordt speciaal voor Scouting Aalst-Waalre op bestelling gemaakt.
Alle stukken van de kledinglijn zijn SAW2-groen (donkergroen) en aan de voorkant bedrukt met het geel / rode SAW2 logo (zie hier. Daarnaast zijn het T-shirt en de sweater op de achterzijde bedrukt met de naam van één van de speltakken. Ook is er nog de fleecetrui met geborduurd (!!!) logo en een ritssluiting van lengte naar keuze tot halverwege of tot onderaan.

De kledingstukken behorende bij deze kledinglijn maken geen deel uit van je Scoutfit (scouting uniform), maar kunnen tijdens de speltak bijeenkomsten onder (T-shirt) of over (sweater, jas, bodywarmer) het Scoutfit gedragen worden of gewoon als kledingstuk buiten de speltak bijeenkomsten om.

De kleding kan besteld worden door het invullen van een bestelformulier dat eens per jaar uitgedeeld wordt, meestal in het voorjaar.