Contributie seizoen 2012/2013.

Speltak contributie per jaar
(incl. zomerkamp + weekend(en))
Bevers € 116,-
Welpen € 175,-
Scouts (Gidsen/Verkenners) € 190,-
Explorers  € 220,-
Roverscouts € 220,-
Oudstam €   37,50*
Plusscouts €   37,50*

In het seizoen dat een lid overvliegt naar een nieuwe speltak, betaald hij/zij contributie voor het hele seizoen, behorende bij de nieuwe speltak. Leden die lid worden na de normale seizoenstart b.v. in januari, betalen contributie vanaf de eerst volgende hele maand. In dit voorbeeld dus over de maanden februari t/m juli.

De contributie wordt bij Scouting Aalst-Waalre voldaan via automatische incasso, dit kan naar wens in 3 termijnen (1 dec, 1 feb en 1 apri) of 1 termijn (op 1 jan).

Wat kunt u minimaal verwachten naast de reguliere speltakbijeenkomsten:

Bevers:                   1 weekend met overnachting + zomerkamp

Esta's:                     2 weekenden met overnachting + zomerkamp

Gidsen/verkenners:  2 weekenden met overnachting + zomerkamp

Explorers/Pivo’s:      2 weekenden met overnachting + zomerkamp

Omdat de “weekenden” en het zomerkamp door ons worden gezien als hoogtepunten van het seizoen en we allen leden zoveel als mogelijk willen aanmoedigen om deel te nemen wordt geen restitutie verleend bij geen deelname.

*) Plus Scouts en Oud Stam: betalen alleen inschrijfgeld, programma bekostigen zij zelf per bijeenkomst.

(incl. zomerkamp + weekend(en))